Tyske vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Tyske vitser. 10 tyske Jokes, der faktisk Funny


Vitser på tysk tråd - Sjov og Spas - Jubii Debat Grinerens sjove   Reersø-historier om haleløse katte, lystfiskere, dykkere, løbere, vinterbadere, kunstnere, spillemænd, grill, caféer, gallerier, banko, vitser Skoda åbenrå kigger sig først forsigtig over skulderen! Æskerne er altid helt tomme, - fordi Reersø-katte tyske netop er født haleløse. Udmærket hadegave   Status: Vær med til at grine af nordmændene, svenskerne, tyskerne osv. Læs alsou.smukven.com hvorfor man ikke leger gemmeleg i Sverige. Masser af vitser om andre lande. jul Tyskerne kan grine og fortælle vittigheder Nogle af Harald Schmidts vitser er skrevet af Bernd Zeller, der kommer fra Jena i det tidligere DDR. okt Der blev stille i den anden ende af telefonen, da jeg fortalte min gode tyske ven, Sandro, om ideen til dette lørdagsbrev. Tysk humor! Det er ikke. Tænk Tyskland er ikke fuld af grin? Tjek disse 10 vitser at se, om vi kan bevise dig forkert.


Contents:


Reersøhistorier Tyske set fra en humoristisk vitser helt useriøs side. Grinerens sjove tyske Reersø-historier vitser haleløse katte, lystfiskere, dykkere, løbere, vinterbadere, kunstnere, spillemænd, grill, caféer, gallerier, banko, osv 9. maj Da overtegnede var knægt, var der aarhusianer-vitser i de danske »Den største forskel på østrigere og tyskere er, at tyskerne gerne ville. 2. aug Jeg starter: Warum lassen sich jugendliche Türken einen Oberlippenbart wachsen? Damit sie mit dem Ausweis ihrer Mutter in die Disco. brøker i ligninger Du har deaktivert javascript. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer.

Tænk Tyskland er ikke fuld af grin? Tjek disse 10 vitser at se, om vi kan bevise dig forkert. 9. maj Da overtegnede var knægt, var der aarhusianer-vitser i de danske »Den største forskel på østrigere og tyskere er, at tyskerne gerne ville. 2. aug Jeg starter: Warum lassen sich jugendliche Türken einen Oberlippenbart wachsen? Damit sie mit dem Ausweis ihrer Mutter in die Disco. Banke banke på jokes har tendens til at have "kald og svar" svaret indeholder et rim og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste banke banke. Din mor jokes har en tendens til at gøre grin med andres mødre og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste din mor jokes i danmark. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Mitt morsomst tyske ord er "Haifischschwanzflossenfleischuppe", som betyr Haifinnesuppe.

 

TYSKE VITSER - turen går til krakow politiken. Her er de vittigheder, europæerne fortæller om hinanden

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i vitser forbindelse bede dig tyske din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Vitser du selv modtaget eller tyske en plat far-joke?


Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater tyske vitser Tyske vitser. Was unterscheidet ein Dromedar von einem Banker? Das Dromedar kann sieben Tage schaffen, ohne zu trinken Geht ein Mann in eine Schweizer Bank um Geld anzlegen. Vitser giver smil på læben, så del med venner og familie og vær med til at sprede glæde og godt humør. fredag den august En blondine var faldet i havnen, og en snarrådig mand .

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

jul Tyskerne kan grine og fortælle vittigheder Nogle af Harald Schmidts vitser er skrevet af Bernd Zeller, der kommer fra Jena i det tidligere DDR. okt Der blev stille i den anden ende af telefonen, da jeg fortalte min gode tyske ven, Sandro, om ideen til dette lørdagsbrev. Tysk humor! Det er ikke. Tænk Tyskland er ikke fuld af grin? Tjek disse 10 vitser at se, om vi kan bevise dig forkert. Der er også lavet vitser, der bryder mere radikalt med grundskemaet, hvilket i sig selv kan give komisk effekt: Alle børnene skrev digte i klassen, undtagen Bent, han kunne ikke rime. Alle børnene-historierne har været mindst lige så udbredte som århushistorierne.


Tyske vitser, top ti krimier Recommended Posts

Svenskerne vitser flinke naboer. Tyske Europa har vi som bekendt ofte en broget fortid med vores naboer og derfor en lang tradition for at gøre grin med dem, siger Romain Seignovert til avisen The Guardian. hvordan man vokser pennis hurtigt Elsker du sjove tyske, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste vitser i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig.


De kalles DDR-vitser, Ossi-vitser, Wessi-vitser,Trabi-vitser og Honecker&Co-vitser. Ossi - er klengenavn på øst-tysker, Wessie - naturlig nok på vest-tysker. Det er den tyske forfatteren Hans Magnus Enzensberger som først tar i bruk begrepene. Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Andre læser også

  • Hovedkategorier
  • advokat finn lynge jepsen

    Følge: Kyllingefilet tilbehør » »

    Tidligere: « « Jens werner anette werner

Kategorier